GLASS THERMO 17 KW, 20KW, 24 KW

GLASS THERMO 17 KW, 20KW, 24 KW

Availability: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena Osasto:
  • Kuvaus

Kuvaus

Keskuslämmitteinen pellettiuuni, ovessa kaksoislasi. Edessä. sivussa ja päällä on keraaminen lasi. Wi-Fi, LCD-näyttö, kaukosäädin. Lämmitetty pinta 170 – 205 m2. Etutuuletin. Hyötysuhde: 97,54 %, Teho: 17 – 24 kW, Minimiteho: 4,1 kW, Savukaasujen lämpötila nimellisteholla: 150-180 °C, Polttoaineen kulutus: 3,31 – 0,84 kg/h (mallissa 24 kW on 4 ,89 kg max), Polttoaineenkulutus minimiteholla: 0,84 kg/h, Värivalinta: tummanpunainen, valkoinen ja tummanharmaa.
Mitat: 610*720*1130
Paino: 154

Kysy tarjous!

TAKAN, PUUTAKAN JA PIIPULLISEN TAKAN LASI

457,50  / Neliömetri

Osasto:
Total Area (sq m)
Product Price
  • Kuvaus

Kuvaus

Onko puutakan tai upotetun takan lasi rikki?

Ei hätää! Voit tilata vaihto-osan muutamalla napsautuksella!

Tarvitsetpa vaihtotakan, takanluukun tai upotetun takan lasin, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Käyttämämme Neoceram-lasi on yksi parhaista, kirkkaimmista ja vahvimmista laseista mitä on tarjolla. Useimmat tuotemerkit lisäksi käyttävät samaa lasia alkuperäisissä asennuksissa.

Tilaa uusi mittojen mukaan valmistettu takkaluukun lasi muutamalla napsautuksella! Nopea kotiinkuljetus!

Verstaillamme lasisi leikataan huolellisesti ja tarkasti haluttuihin mittoihin sekä reunat muotoillaan ja tasoitetaan. Käytämme liimapintaista punottua lasikuitutiivistettä, jotta uusi lasisi sopii täydellisesti paikalleen. Vaihtolasisi turvallisen toimituksen varmistamiseksi käytämme lähetyksissämme
erikoiskalibroitua pakkausta.

Lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa

Markkinoilla on useita tulisijojen ja takkojen valmistajia, ja joskus voi olla vaikea löytää tarkkaa mallinumeroa rikkoutuneen tai haljenneen lasin vaihtamiseksi.
Lasikeraamiset lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa.
Nopean leikkauspalvelumme ja kattavan lasikeraamisen lasin varastomme ansiosta saat uuden koontivalmiin lasin paljon nopeammin kuin rakennustarvikeliikkeestä tai jälleenmyyjältä, joiden on tilattava varaosa alkuperäiseltä valmistajalta, joka ei välttämättä enää toimita yhteensopivia varaosia.

Jos on kysytävä niin kirjoita rohkeasti info@e-takka.fi tai soita.

This will close in 0 seconds