Kratki valurauta takkasydämet FRANEK

Kratki valurauta takkasydämet FRANEK

2318,00 2684,00 

Tuotetunnus (SKU): FRANEK Osasto:
  Poista
  • Kuvaus
  • Lisätiedot

  Kuvaus

  Korkeatasoinen ilman lämmitystä takka. Takkasydän valuraudasta luokka 200. kehys on vahvistettu rakenne. Keraaminen kuumuutta kestävä lasi (Käyttölämpötila enintään 800 ° C) maalattu, joka antaa takka moderni ja tyylikäs ulkonäkö ja optisesti laajentaa ydin eturungon.  Palamisilma pakenee alakanavaan D125 mm, jossa voit liittää ulkoilmaan kanavaan. Ydin on kolme-nopeus säädin (katso kuva): – Controller 1 ilmaa vedetään läpi arinan alle kolme sivua, joka auttaa tasaisesti jakaa ilman tilavutta palotilassa.  Järjestelmässä on oma säädin (Controller 3). 7-16 kW, hyötysuhde 82%.

  Lisätiedot

  Weight 237 kg (kilogramma)

  TAKAN, PUUTAKAN JA PIIPULLISEN TAKAN LASI

  457,50  / Neliömetri

  Osasto:
  Total Area (sq m)
  Product Price
  • Kuvaus

  Kuvaus

  Onko puutakan tai upotetun takan lasi rikki?

  Ei hätää! Voit tilata vaihto-osan muutamalla napsautuksella!

  Tarvitsetpa vaihtotakan, takanluukun tai upotetun takan lasin, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Käyttämämme Neoceram-lasi on yksi parhaista, kirkkaimmista ja vahvimmista laseista mitä on tarjolla. Useimmat tuotemerkit lisäksi käyttävät samaa lasia alkuperäisissä asennuksissa.

  Tilaa uusi mittojen mukaan valmistettu takkaluukun lasi muutamalla napsautuksella! Nopea kotiinkuljetus!

  Verstaillamme lasisi leikataan huolellisesti ja tarkasti haluttuihin mittoihin sekä reunat muotoillaan ja tasoitetaan. Käytämme liimapintaista punottua lasikuitutiivistettä, jotta uusi lasisi sopii täydellisesti paikalleen. Vaihtolasisi turvallisen toimituksen varmistamiseksi käytämme lähetyksissämme
  erikoiskalibroitua pakkausta.

  Lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa

  Markkinoilla on useita tulisijojen ja takkojen valmistajia, ja joskus voi olla vaikea löytää tarkkaa mallinumeroa rikkoutuneen tai haljenneen lasin vaihtamiseksi.
  Lasikeraamiset lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa.
  Nopean leikkauspalvelumme ja kattavan lasikeraamisen lasin varastomme ansiosta saat uuden koontivalmiin lasin paljon nopeammin kuin rakennustarvikeliikkeestä tai jälleenmyyjältä, joiden on tilattava varaosa alkuperäiseltä valmistajalta, joka ei välttämättä enää toimita yhteensopivia varaosia.

  Jos on kysytävä niin kirjoita rohkeasti info@e-takka.fi tai soita.

  This will close in 0 seconds