Huum Uku GSM ohjauspaneel, kauko-ohjattava

Huum Uku GSM ohjauspaneel, kauko-ohjattava

651.90

tuotetunnus (SKU) 4744103013272 Osasto:
  • Kuvaus

Kuvaus

UKU GSM saunan ohjauspaneelin avulla on sauna lämmittäminen helppoa ja kätevää. UKU GSM mahdollistaa saunan lämmittämisen ohjauspaneelin tai HUUMin matkapuhelinsovelluksen avulla. Ohjauspaneelissa on sisään rakennettu GSM-moduuli, joka on yhdistetty matkapuhelinsovellukseen matkapuhelinverkon kautta ja Wi-Fi-liitäntää ei tarvita. UKU GSM on miellyttävän ja turvallisen saunaelämyksen tarjoamiseen varustettu useilla lisälaitteilla. Ohjauspaneelia voidaan käyttää muiden valmistajien sähkökiukaiden kanssa.

sopii max. kiukaille 18 kW

etäohjaus matkapuhelinsovelluksen kautta

voidaan yhdistää valaistukseen/ilmanvaihtoon ja höyrystimeen

ylikuumentumissuoja

ajastin

lapsilukko

 

Värikäs kansi on mahdollista tilata erikseen

Käyttöohjeet

HUUMin matkapuhelinsovelluksen kautta voit käynnistää saunan lämmittämisen kätevästi jopa silloin, kun olet vielä poissa kotoa. Pitkän työpäivän jälkeen tai ennen lenkille lähtemistä voit laittaa saunan muutamalla painalluksella lämpenemään ja kotiin saapuessasi on kuuma sauna jo odottamassa. Matkapuhelinsovelluksesta voit asettaa lämmityksen alku- ja loppuajan, valita lämpötilan ja katsoa saunan lämpötilakäyrää reaaliajassa.

Matkapuhelinsovelluksen käyttämiseen lataa HUUMin sovellus, perusta käyttäjätili ja yhdistä sovellus ohjauspaneeliin. Ohjauspaneeli luo noin 30 minuutin sisällä yhteyden ja on käyttövalmis.

Android, iOS, verkkosovellus

5 eri kieltä

Rajaton käyttäjämäärä

Ilmoitus asetetun lämpötilan saavuttamisesta

valaistuksen/ilmanvaihdon ja höyrystimen säätäminen

Matkapuhelinsovelluksen käyttö UKU GSM ohjauspaneelilla on ensimmäisenä käyttövuotena täysin ilmaista ja maksaa sen jälkeen 29€/vuodessa. Vuosimaksu sisältää matkapuhelinsovelluksen toiminnot, tietoliikenneyhteyden, turvallisen palvelimen käytön, rajattoman määrän sovellusten käyttäjiä sekä matkapuhelinsovelluksen ja ohjauspaneelin ohjelmiston päivitykset. Ohjauspaneelia voidaan aina käyttää myös ilman matkapuhelinsovellusta.

App Store for iPhone and iPad

Google Play