Olympialaiset 20-26 (valurautainen ovi, lasinen, höyrygeneraattorilla)

Olympialaiset 20-26 (valurautainen ovi, lasinen, höyrygeneraattorilla)

Osasto:
  • Kuvaus

Kuvaus

Höyryhuoneen tilavuus on 26 m³

Olimp-puuhella on suunniteltu lämmittämään kylpylän ja sen viereisten huoneiden höyrysaunaa, tuottamaan höyryä ja lämmittämään vettä. Liesi-lämmitin on suunniteltu yksilölliseen käyttöön venäläisessä kylpylässä ja antaa sinulle mahdollisuuden saada kaikki mukavat lämpötilan ja kosteuden yhdistelmät. Suunnittelun ominaisuudet ja käytetyt materiaalit Tämän suunnittelun uunit kehitetään tutkimalla ja parantamalla kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​analogeja, valmistajan omaa kokemusta ja mikä tärkeintä, ottaen huomioon venäläisen kylpylän monien asiantuntijoiden ja tuntejien suositukset ja toiveet. Uunin ja uunin elementit on valmistettu paksusta metallista 4 mm., Uunin lämpimästi kuormitetut kohdat ovat 8 mm metallia. Tämä antoi pidentää tämän uunin käyttöikää.

Uunin suunnitteluun on toteutettu tehokas lämmönvaihtojärjestelmä. Merkittävä osa uunin lämmönsiirtopinnasta on peitetty ulkoisella kotelolla – konvektorilla, joka nopeuttaa merkittävästi ilman kuumenemista höyryhuoneessa ja vierekkäisissä huoneissa johtuen sen muodostamasta voimakkaasta pyöreästä kiertovirtauksesta. Lisäksi konvektorin suojus suojaa kovaa infrapunasäteilyä, joka tulee uunin lämmitetyistä seinistä, mikä luo erityisen ”pehmeän” konvektiolämmön höyryhuoneessa ja toimii suojana tahattomalta kosketukselta uuniin sen käytön aikana.

Syvällä tilava kiuaslämmitin on tehokas höyrygeneraattori. Suuri määrä korkealaatuisia lämmitettyjä kiviä varmistaa lämpötilan vakauden höyryhuoneessa. Uuni on varustettu ulkoisella polttoainekanavalla, jonka avulla voit lämmittää uunin viereisestä huoneesta. Massiivisesta valuraudasta valmistettu pitkä arina tarjoaa tasaisen ja voimakkaan polttopuun polttamisen, mikä on niin välttämätöntä kiuasille.

Uuni on varustettu kätevällä, sisäänvedettävällä tuhka-astialla, joka on myös palamisen voimakkuuden säädin. Tuhkalaatikon avulla voit poistaa kertyneen tuhkan keskeyttämättä palamisprosessia. Kaikki uunin ulkopinnat on maalattu kahdella kerroksella kuumuutta kestävällä silikoniemaililla.

Olimp-uunissa on lisävaruste – höyrygeneraattori, se on tarkoitettu hienojakoisen höyryn vastaanottamiseen.