TANGO

TANGO

82,00 150,00 

Tuotetunnus (SKU): tango Osasto:
   Poista
   • Kuvaus
   • Lisätiedot

   Kuvaus

   Bioastian vakaa rakenne ja neljä sivua oleva lasitus tekevät siitä turvallisen käytön. Se toimii sekä talon sisällä että ulkopuolella.

   Biokattopaikkojen osalta ei ole olemassa rajoituksia, sellaiset laitteet eivät vaadi monimutkaista asennusta tai kytkemistä savupiippuun, ne ovat helppo asentaa ja käyttää. Ne voidaan sijoittaa sekä tilavaan taloon että pienempään asuntoon.

   Biokatot ovat myös erinomainen ratkaisu sisustussuunnitteluun. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa sen käytön alkuperäisissä ideoissa.

   Ne poltetaan ekologisella polttoaineella nestemuodossa, mikä johtaa todelliseen tulipaloon.

   LUONNONlämpö

   Biofireplace nostaa lämpötilaa useaan celsiusasteeseen asti liekin korkeudesta ja sisäpuolen koosta riippuen. 100% tuotettu lämpö siirretään huoneeseen, jonka ansiosta biokatto voi olla lisälämmönlähde.

   MUKAVA KÄYTTÖ

   Kaada vain biopolttoaine astiaan merkittyyn tasoon. Liekki on mahdollista sammuttaa milloin tahansa. Muista tuuleta huone, jossa biokattopaikka sijaitsee.

   Itsenäinen, ei vaadi kokoamista, sijoittaa mihin tahansa. Riittää, kun kootaan pakkaukseen lisätyt elementit käyttöohjeiden mukaisesti.

   LAATUN TAKUU

   Biokatot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tuotantoprosessi suoritetaan maailman standardien mukaisesti, mikä vahvistetaan saadulla ISO 9001: 2015 -sertifioinnilla.

   PAINOS TURVALLISUUS

   Biotuotteiden tuotantoprosessia valvoo TÜV Rheinland Poland – biopolttoaineella on saksalainen TÜV-turvallisuussertifikaatti.

   TÜV-sertifioidussa astiassa on ylimääräinen erityinen kammio, joka estää polttoaineen vuotamisen, jos säiliö on vahingossa täynnä. Siinä on myös maksimipolttoaineen ilmaisin.

   Säiliön keskelle sijoitettu imukykyinen lisäys vähentää polttoaineenkulutusta ja suojaa biopolttoaineiden roiskeilta laitteen kallistumisen tapauksessa.

   Lisäksi biotakka on varustettu lasilla, joka erottaa uunin huoneesta, mikä lisää sen käytön turvallisuutta.

   Lisätiedot

   Weight Ei saatavilla/-tietoa
   VÄRI

   MUSTA, VALKOINEN

   Paino

   Tango 1 3,5 kg, Tango 2 4,5kg, Tango 3 4,6 kg, Tango 4 9 kg

   TAKAN, PUUTAKAN JA PIIPULLISEN TAKAN LASI

   457,50  / Neliömetri

   Osasto:
   Total Area (sq m)
   Product Price
   • Kuvaus

   Kuvaus

   Onko puutakan tai upotetun takan lasi rikki?

   Ei hätää! Voit tilata vaihto-osan muutamalla napsautuksella!

   Tarvitsetpa vaihtotakan, takanluukun tai upotetun takan lasin, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Käyttämämme Neoceram-lasi on yksi parhaista, kirkkaimmista ja vahvimmista laseista mitä on tarjolla. Useimmat tuotemerkit lisäksi käyttävät samaa lasia alkuperäisissä asennuksissa.

   Tilaa uusi mittojen mukaan valmistettu takkaluukun lasi muutamalla napsautuksella! Nopea kotiinkuljetus!

   Verstaillamme lasisi leikataan huolellisesti ja tarkasti haluttuihin mittoihin sekä reunat muotoillaan ja tasoitetaan. Käytämme liimapintaista punottua lasikuitutiivistettä, jotta uusi lasisi sopii täydellisesti paikalleen. Vaihtolasisi turvallisen toimituksen varmistamiseksi käytämme lähetyksissämme
   erikoiskalibroitua pakkausta.

   Lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa

   Markkinoilla on useita tulisijojen ja takkojen valmistajia, ja joskus voi olla vaikea löytää tarkkaa mallinumeroa rikkoutuneen tai haljenneen lasin vaihtamiseksi.
   Lasikeraamiset lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa.
   Nopean leikkauspalvelumme ja kattavan lasikeraamisen lasin varastomme ansiosta saat uuden koontivalmiin lasin paljon nopeammin kuin rakennustarvikeliikkeestä tai jälleenmyyjältä, joiden on tilattava varaosa alkuperäiseltä valmistajalta, joka ei välttämättä enää toimita yhteensopivia varaosia.

   Jos on kysytävä niin kirjoita rohkeasti info@e-takka.fi tai soita.

   This will close in 0 seconds