DobroPar kiuas 9-14 m³ saunaan

DobroPar kiuas 9-14 m³ saunaan

Availability: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena Osasto:
  • Kuvaus

Kuvaus

Sauna maksimi tilavuus on jopa 18 m³.

Uunin ja uunin elementit on valmistettu rakenneteräksestä, paksuus 4 mm. Uunin termisimmin kuormitettujen kohtien kokonaismetallipaksuus on 8 mm. Tämä antoi pidentää uunin käyttöikää.

Uunin suunnittelussa otetaan huomioon ja toteutetaan kaikki nykyaikaisen “kevyen” höyryn ystävien toiveet ja vaatimukset.

Kiuas DobroPar on suunniteltu sauna, joiden tilavuus on 9-18 m3. Erottuva piirre on ainutlaatuinen kaksinkertainen höyrystysjärjestelmä, jonka avulla voit saada poikkeuksellisen korkealaatuista kevyttä höyryä. Se ei vaadi ammattimaisilta tupakoitsijoilta erityisiä taitoja. Ja kaksi peräkkäistä lämmitintä (ensin suljettu ja sitten auki) vie höyryn haluttuun tilaan.

Syöttämällä vettä avoimeen tai suljettuun lämmittimeen, voit luoda höyrymoodin ”venäläisestä kylvystä” – jossa on kohtalainen lämpötila ja korkea kosteus, “suomalaiseen saunaan” – korkeasta lämpötilasta ja matalasta kosteudesta.

 

Kysy tarjous !

TAKAN, PUUTAKAN JA PIIPULLISEN TAKAN LASI

457,50  / Neliömetri

Osasto:
Total Area (sq m)
Product Price
  • Kuvaus

Kuvaus

Onko puutakan tai upotetun takan lasi rikki?

Ei hätää! Voit tilata vaihto-osan muutamalla napsautuksella!

Tarvitsetpa vaihtotakan, takanluukun tai upotetun takan lasin, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Käyttämämme Neoceram-lasi on yksi parhaista, kirkkaimmista ja vahvimmista laseista mitä on tarjolla. Useimmat tuotemerkit lisäksi käyttävät samaa lasia alkuperäisissä asennuksissa.

Tilaa uusi mittojen mukaan valmistettu takkaluukun lasi muutamalla napsautuksella! Nopea kotiinkuljetus!

Verstaillamme lasisi leikataan huolellisesti ja tarkasti haluttuihin mittoihin sekä reunat muotoillaan ja tasoitetaan. Käytämme liimapintaista punottua lasikuitutiivistettä, jotta uusi lasisi sopii täydellisesti paikalleen. Vaihtolasisi turvallisen toimituksen varmistamiseksi käytämme lähetyksissämme
erikoiskalibroitua pakkausta.

Lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa

Markkinoilla on useita tulisijojen ja takkojen valmistajia, ja joskus voi olla vaikea löytää tarkkaa mallinumeroa rikkoutuneen tai haljenneen lasin vaihtamiseksi.
Lasikeraamiset lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa.
Nopean leikkauspalvelumme ja kattavan lasikeraamisen lasin varastomme ansiosta saat uuden koontivalmiin lasin paljon nopeammin kuin rakennustarvikeliikkeestä tai jälleenmyyjältä, joiden on tilattava varaosa alkuperäiseltä valmistajalta, joka ei välttämättä enää toimita yhteensopivia varaosia.

Jos on kysytävä niin kirjoita rohkeasti info@e-takka.fi tai soita.

This will close in 0 seconds