REDONDA 8kW Pellettitakka

REDONDA 8kW Pellettitakka

Availability: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena Osasto:
  • Kuvaus

Kuvaus

Tekniset tiedot: Keskimääräinen lämpöteho (min-max): 2,84 – 6,97 kW Tehokkuus (min-max): 92,06 – 92,70 % Nimellinen kokonaisteho (min-max): 2,64 – 6,42 kW noin. Lämmityskapasiteetti – Huono eristys: 40 – 100 m2 Noin. Lämmityskapasiteetti – Hyvä eristys: 125 – 310 m2 Pelletin kulutus (min – Max): 0,6 – 1,4 kg/h Pellettisäiliön kapasiteetti: 13 kg Noin. paloaika (min-max): 9 – 22 tuntia Savuhormin poistoaukon halkaisija: 80 mm Sähkötarve (työssä): 100 W Sähkötarve (käynnistys): 300 W Nettopaino: 82 kg Mitat (K x L x S): 930 x 520 x 510 mm Kaikki tiedot ja kuvat ovat suuntaa antavia ja alustavia, ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Ominaisuudet: Ohut, ei-tunkeileva muotoilu Luokkansa korkein hyötysuhde Irrotettava, ilmatiivis tuhkalaatikko Ohjelmoitava LED-ohjauspaneeli Termostaattiohjaus Viisiportainen tehonsäätö Korkean lämpötilan kestävä, lasikeraaminen ikkuna Kaukosäädin Valinnainen Wi-Fi käytössä – etäkäyttö älypuhelinsovelluksen kautta Saatavana useissa eri väreissä: bordeaux, valkoinen, musta tai harmaa harmaalla koristeella ja ovella

Kysy tarjous!

TAKAN, PUUTAKAN JA PIIPULLISEN TAKAN LASI

457,50  / Neliömetri

Osasto:
Total Area (sq m)
Product Price
  • Kuvaus

Kuvaus

Onko puutakan tai upotetun takan lasi rikki?

Ei hätää! Voit tilata vaihto-osan muutamalla napsautuksella!

Tarvitsetpa vaihtotakan, takanluukun tai upotetun takan lasin, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Käyttämämme Neoceram-lasi on yksi parhaista, kirkkaimmista ja vahvimmista laseista mitä on tarjolla. Useimmat tuotemerkit lisäksi käyttävät samaa lasia alkuperäisissä asennuksissa.

Tilaa uusi mittojen mukaan valmistettu takkaluukun lasi muutamalla napsautuksella! Nopea kotiinkuljetus!

Verstaillamme lasisi leikataan huolellisesti ja tarkasti haluttuihin mittoihin sekä reunat muotoillaan ja tasoitetaan. Käytämme liimapintaista punottua lasikuitutiivistettä, jotta uusi lasisi sopii täydellisesti paikalleen. Vaihtolasisi turvallisen toimituksen varmistamiseksi käytämme lähetyksissämme
erikoiskalibroitua pakkausta.

Lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa

Markkinoilla on useita tulisijojen ja takkojen valmistajia, ja joskus voi olla vaikea löytää tarkkaa mallinumeroa rikkoutuneen tai haljenneen lasin vaihtamiseksi.
Lasikeraamiset lasimme ovat yhteensopivia kaikkien takkavalmistajien tuotteiden kanssa.
Nopean leikkauspalvelumme ja kattavan lasikeraamisen lasin varastomme ansiosta saat uuden koontivalmiin lasin paljon nopeammin kuin rakennustarvikeliikkeestä tai jälleenmyyjältä, joiden on tilattava varaosa alkuperäiseltä valmistajalta, joka ei välttämättä enää toimita yhteensopivia varaosia.

Jos on kysytävä niin kirjoita rohkeasti info@e-takka.fi tai soita.

This will close in 0 seconds